Bekijk onze webshop
Inloggen:

Gelieve een e-mail in te gegeven

Gelieve een wachtwoord in te gegeven

Close

On screen and on paper

Dominique op televisie

Dominique is njam! Chef, nam deel aan MasterChef, The Taste,  Mijn Restaurant, en tal van andere televisieprogramma's. 

Inspirerende links


Dominique's boeken

"De chocolade route"
Dit boek kreeg het Gourmand World Cookbook Award voor het beste chocoladeboek ter wereld (2009)

Via de pen van Jean-Pierre Gabriel vertelt Dominique Persoone het verhaal van zijn fascinerende reis naar de bronnen van de chocolade. Want het is die magische drank van de Maya's op basis van de criollo-cacao uit Midden-Amerkia die in zijn boek centraal staat. Dominique Persoone is een gastronomische schattenjager. De smaakvolle schatten die hij in Mexico aantrof, vertaalde hij voor ons in een dertigtal originele recepten. Een verhaal dat smelt op de tong, langzaam, zoals een heerlijk stuk chocolade.

"Shock-o-latier"

Dit is het eerste receptenboek van Dominique Persoone. Met 45 originele recepten voor chocoladeadepten en alle zoetekauwen.
In dit boek verklapt Dominique chocoladebereidingen die gelukkig maken. Hij leert je onder meer hoe je zelf de lekkerste chocoladepasta maakt, de verleidelijkste chocoladesnoepjes, je eigen huisbereide frisco’s, grootmoeders truffels of chocolademousse waarvan je het potje gegarandeerd uitlikt. Ook klassiekers zoals brownies, florentines, madeleintjes en tarte tatin zet Dominique naar zijn hand.