Bekijk onze webshop
Inicia sesión:

Por favor dar en un correo electrónico

Por favor dar una contraseña

Close

Why we are different

Er was eens een jonge smaaktovenaar die een mooie fee met zijn chocolaatjes in extase bracht...

Wat maakt ons anders?

  • The Chocolate Line Plantation in Yukatan, Mexico
    We kweken er onze eigen criollo varieteiten.
  • The Chocolate Line airport
    Wereldwijd gaat het zeer slecht met de honingbij. Wij dragen graag een steentje bij om de natuur te helpen.
  • Fabby's golden heart
    Met haar diploma als herboriste en haar grote hart voor dieren, werkt ze fantastische projecten uit op de plantage​.
  • The Chocolate Factory
    Onze factory voldoet aan de strengste normen qua voedselveiligheid, zodat we met de glimlach wereldwijd leveren.
  • De praliné's, die maken we zelf!
    De praliné's die je kan kopen op de wereldmarkt, zijn niet volgens onze normen. 
    Om zeker te zijn van de beste kwaliteit van noten, gaan we elk jaar zelf op zoek in Zuid-Europa. Voor onze hazelnoten werken we samen met Giuseppe uit de regio Piemonte in Torino, Italië. We brengen de noten naar onze Factory,waar we met een Selmi roaster toestel de volledige controle hebben over het roosteren van de noten. De automatische caramelkoker brandt de suiker tot op de gewenste graad zodat we een constante kwaliteit van deze heerlijke praliné kunnen garanderen. Finaal malen we onze praliné fijn met een Selmi Micron Ball refinder. Na 2 uur wrijven zorgen de 70 kg inoxen balletjes voor een perfecte gladde praliné.
    Voor een goedkopere kostprijs moet je het zeker niet doen, maar het eindresultaat en de fierheid op onze job maakt alles goed!