The chocolate line | Brugge - Antwerpen Het boek
Het boek

Wie de originele cacao van de Maya’s wil ontdekken heeft aan Cacao. Expeditie in Mexico. De chocoladeroute een goede gids. Dominique Persoone trok met culinair auteur en fotograaf Jean-Pierre Gabriel op expeditie en ontdekte het verhaal van de cacaoboon, de botanische bijzonderheden, de religieuze functie en de economische en sociale waarde van cacao in Mexico.

Hij laat ons het hele productieproces zien – van plantage tot cacao. Daaraan voegt hij negenentwintig chocoladecreaties toe die deels door deze expeditie werden geïnspireerd. 

Het beste chocoladeboek ter wereld? Hell yes!  Na de titel van beste chocoladeboek van België en beste historische kookboek van België, won Cacao. De chocoladeroute de prestigieuze prijs van Best chocolate book of the world (World Gourmand Cookbook Awards).

The chocolate line | Brugge - AntwerpenThe chocolate line | Brugge - Antwerpen
The chocolate line | Brugge - AntwerpenThe chocolate line | Brugge - Antwerpen
The chocolate line | Brugge - AntwerpenThe chocolate line | Brugge - Antwerpen
The Chocolate Line nv
Simon Stevinplein 19, openingsuren
8000 Brugge Belgium tue-sat: 9.30 am - 6.30 pm
Tel: +32(0)50/34.10.90 sun-mon: 10.30 am - 6.30 pm
The Chocolate-Line Antwerp
Paleis op de Meir 50, openingsuren
Antwerpen Belgium tue-sat: 9.30 am - 6.30 pm
Tel: +32(0)3/206.20.30 sun-mon: 10.30 am - 6.30 pm
The Chocolate Line Factory
Vaartstraat 75
Sint-Pieters Brugge
Tel: +32(0)50/82.01.26